الأربعاء، 6 يونيو 2012

براونيز







براونيز

المقادير:
نص اصبع زبدة بحرارة الغرفه
واحد وثلث كاس دقيق
2 كاس سكر
ذرة ملح 
ملعقة صغيره فانيلا
نصف ملعقة صغيره بيكربونات الصوديوم
(ولايحل محله البيكنج باودر)
2 بيضه
ملعقه كبيره كاكاو
كوب هيرشي 2
kisses الحبوب مو السايل
ثلاثة ارباع كاس مكسرات مجروشة
1 كاس ماء مغلي

الطريقة :-
بالخلاط [الكاكاو البودرة + الزبده + بيكربونات الصوديوم ]
ثم يضاف لها الماء المغلي والسكر والبيض ثم الدقيق
والفانيلا والملح
نحطه بوعاء ونصب الخليط
واخر شي الهيرشي والمكسرات
تدهن الصينية ويصب الخليط ويوضع بالفرن 180 درجه لمده ٣٠ دقيقه
(الصينية مقاس وسط )
يقطع مربعات كبيره ويوضع بالصحن وفوقه سكوب ايس كريم ويزين بهيرشي سايل وتوفي ومكسرات
بتكون الطبقه اللي فوق مقرمشه

الثلاثاء، 5 يونيو 2012

Chocolate Chip Muffins






Chocolate Chip Muffins

YIELD: 12 muffins
PREP TIME: 10 minutes
COOK TIME: 20 minutes

INGREDIENTS:

2 cups all-purpose flour
1/3 cup light brown sugar, packed
1/3 cup sugar
2 teaspoons baking powder
1/2 teaspoon salt
1/2 cup unsalted butter, melted and cooled
2 eggs, lightly beaten
2/3 cup whole milk
1 1/2 teaspoons pure vanilla extract
1 1/2 cups milk chocolate chips

DIRECTIONS:

1. Preheat the oven to 400 degrees F. Line 12 muffin cups with paper liners or spray the wells of the pan with non-stick cooking spray.
2. In a large bowl, whisk together flour, sugars, baking powder, and salt. Set aside.
3. In medium bowl, whisk together melted butter, eggs, milk, and vanilla, mixing until well combined.
4. Make a well in the center of the dry ingredients and pour the liquid ingredients into the well. Stir until ingredients are just combined - do not over mix the batter. Fold in the chocolate chips.
5. Evenly divide the batter into the prepared muffin pan wells. Bake for 17-20 minutes or until a toothpick inserted into the center of a muffin comes out clean.
6. Remove muffins to a wire rack and cool for at least 5 minutes. Serve warm or at room temperature.

NOTES:

- These muffins were best served the day they are made; however, leftovers can be stored in an airtight container at room temperature for up to two days. I recommend warming them in the microwave for about 30 seconds before serving. Wrapped airtight, they can be frozen for up to two months.